Coaching voor Jongvolwassenen

Reken af met onzekerheid, twijfels en een opgejaagd gevoel
Krijg duidelijkheid en maak een stappenplan waar je vol zekerheid voor kunt gaan

Nicky-Vonk-Coach

1-op-1 Coaching

Op maat gemaakte coachingstrajecten voor jongeren en twintigers over onderwerpen als studiekeuzestress, het vinden van een (nieuwe) baan of omgaan met onzekerheid en FOMO. Hierin ga je snel naar de kern van waar je tegenaan loopt en duiken we samen in het vinden van een effectieve oplossing. Zo kun je in korte tijd grote stappen maken om je meest uitdagende doelen te bereiken.

Workshops

Liever in één dag specifieke nieuwe skills leren? Regelmatig geef ik workshops over uiteenlopende onderwerpen die actueel zijn voor jonge mensen. Deze workshops zijn altijd dynamisch en lekker praktisch (want van die monotone hoorcolleges heb je er al genoeg), zitten bomvol waardevolle oefeningen en handige tips en tricks die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Plus het is vooral ook gewoon heel erg gezellig.

“Ik heb weer een doel in mijn leven en dat is onwijs fijn”

"In het begin was ik een beetje sceptisch over coaching, maar na de eerste sessie was dat helemaal weg en ging alles vanzelf. Ik vond het erg fijn om met Nicky op zoek te gaan naar mijn passie in een baan die echt bij me past en me uitdaagt om alles eruit te halen wat erin zit. Nicky is een erg fijne persoon om mee te werken en ze is er echt om je te helpen. Ze is heel duidelijk en weet je altijd in de goede richting te duwen. Ik vind dat ze erg professioneel werkt en komt altijd met de juiste oplossing als je het even niet meer weet. Na de 3 maanden coaching voel ik me stukken beter en ben ik druk bezig mijn eigen droombedrijf op te zetten. Ik heb weer een doel in mijn leven en dat is onwijs fijn."
testimonial-jeff
Jeff (24)
Video Producent

Succesverhalen

“Goed voor het kiezen van een carrièrepad"

"Ik vond de workshop 'Kickstart je Droomcarrière' heel goed voor het kiezen van een carrièrepad of richting die bij me past. Nicky luistert goed, heeft veel kennis van zaken en vormt een goede sparringspartner om je te helpen over dit onderwerp na te denken. Super leuk!"
Testimonial-Raya
Raya

Meer succesverhalen lezen? Klik hier.

boek nu een gratis kennismakingsgesprek