Succesverhalen

“Ik heb weer een doel in mijn leven en dat is onwijs fijn”

"In het begin was ik een beetje sceptisch over coaching, maar na de eerste sessie was dat helemaal weg en ging alles vanzelf. Ik vond het erg fijn om met Nicky op zoek te gaan naar mijn passie in een baan die echt bij me past en me uitdaagt om alles eruit te halen wat erin zit. Nicky is een erg fijne persoon om mee te werken en ze is er echt om je te helpen. Ze is heel duidelijk en weet je altijd in de goede richting te duwen. Ik vind dat ze erg professioneel werkt en komt altijd met de juiste oplossing als je het even niet meer weet. Na de 3 maanden coaching voel ik me stukken beter en ben ik druk bezig mijn eigen droombedrijf op te zetten. Ik heb weer een doel in mijn leven en dat is onwijs fijn."
testimonial-jeff
Jeff (24)
Video Producent

Lees meer over Jeff’s succesverhaal in deze blog. [LINK NAAR BLOG]

“Goed voor het kiezen van een carrièrepad"

"Ik vond de workshop 'Kickstart je Droomcarrière' heel goed voor het kiezen van een carrièrepad of richting die bij me past. Nicky luistert goed, heeft veel kennis van zaken en vormt een goede sparringspartner om je te helpen over dit onderwerp na te denken. Super leuk!"
Testimonial-Raya
Raya

“Hield me op een fijne manier een spiegel voor"

"De workshop 'Kickstart je Droomcarrière' hield me op een fijne manier een spiegel voor, wat me tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Nicky heeft een hele fijne open houding en kan diepe onderwerpen licht en luchtig behandelen, dat is heel fijn voor de sfeer in de groep."
Kim (27)
Zelfstandig ondernemer

Klaar om jouw eigen succesverhaal te beginnen?

let’s do this. Boek een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek