Let's get in touch!

Heb je een vraag?

Check even de veelgestelde vragen, misschien staat je antwoord daar al tussen!

Geïnteresseerd in coaching?

Plan hier een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Workshop volgen?

Kijk op deze pagina een schrijf je in om als eerste op de hoogte te zijn van de eerstvolgende datum!

Kies jouw perfect fit

Coaching op maat die bij jouw behoeften én portemonnee past

Losse sessie

1,5 uur

 • Op locatie / online
 • Resultaatgericht
 • Nieuwe inzichten
 • Naar huis met een concreet doel en plan

€75

excl. BTW

Succes
booster

4 sessies

 • Op locatie / online
 • Tussentijdse update
 • Ondersteuning in uitvoering van je plan
 • Praktische tips & tricks
 • Get sh*t done
 • 24/7 Whatsapp support

€397

excl. BTW

keuze
Coaching
programma

3 maanden

 • 6 sessies op locatie
 • 5 tussentijdse updates
 • Van droomdoel naar succes
 • Opdrachten & oefeningen op maat
 • 24/7 Whatsapp support

€797

excl. BTW

Of in 3 termijnen van €270

Heb je een werkgever?

Dan kan het zijn dat coaching en/of workshops bekostigd kunnen worden vanuit een trainingsbudget. Dit kun je navragen bij de HR-afdeling van je werkgever.

Belastingaftrek

Voor particulieren is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op je functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Kom je er toch niet uit?

Neem dan contact met me op, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing!

boek nu een gratis kennismakingsgesprek

 • Gratis en vrijblijvend
 • Telefonisch of via Skype
 • Kijk of coaching wat voor jou is
 • Bepaal je doelen
 • Maak direct stappen in het behalen van je doel
Nicky_Vonk

Veelgestelde vragen

Een intakegesprek om persoonlijk kennis te maken. We kijken hierin wat jouw coachvraag is en formuleren jouw persoonlijke doelen. Daarnaast kun je ervaren of coaching wat voor jou is en wat ik als coach voor jou kan betekenen. 

Het kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 30 minuten tot een uur en is volledig gratis en vrijblijvend als we besluiten niet met elkaar door te gaan. Mocht je wél verder willen, dan maakt het onderdeel uit van je coachingstraject en zit dan bij je trajectprijs inbegrepen. Een goede intake zet namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat!

Gemiddeld 6 tot 9 sessies van 1,5 uur. Deze zijn vaak om de twee weken (afhankelijk van de vraag kan daar ook meer of minder tijd tussen zitten), waar we in de tussenliggende week een telefonische update hebben.

In het gratis vrijblijvende kennismakingsgesprek maak ik een trajectvoorstel op maat aan de hand van jouw persoonlijke behoeften en coachdoelstelling.

Tuurlijk! Als je een specifieke vraag wilt onderzoeken, kan een eenmalig coachingsgesprek duidelijkheid geven. Ook vinden veel cliënten het vaak fijn om na de afronding van het coachtraject eens in de zoveel tijd nog een los coachgesprek te plannen. 

Zo kun je een losse sessie bijvoorbeeld insteken als:

Inspiratie Sessie

Een losse sessie van 1,5 uur waarin je je creativiteit de vrije loop laat en we gaan brainstormen om antwoord te krijgen op een specifieke vraag. Dit is een goede sessie om richting te krijgen in een situatie, te ontdekken hoe je je ergens over voelt of welke keuze het best bij je past.

Een Inspiratie Sessie is goed om meer richting te krijgen voor vraagstukken als:
– Welke baan of (vervolg)studie past écht bij me?
– Wat zijn mijn unieke talenten en kwaliteiten?
– Wat is mijn passie?

Strategie Sessie

Een losse sessie van 1,5 uur waarin we jouw specifieke doel formuleren en daarbij een praktisch actieplan opzetten. Hierin creëer je overzicht voor jezelf en wordt duidelijk welke stappen je moet ondernemen om je doel te bereiken. 

Een Strategie Sessie is goed in te zetten voor vraagstukken als:
– Hoe begin ik mijn eigen bedrijf?
– Hoe bereid ik me goed voor op het sollicitatiegesprek van mijn droombaan?
– Hoe geef ik een overtuigende verkooppitch om mijn ideale klant in te pakken?

De prijs van een losse sessie vind je hier.

Er zijn verschillende locaties mogelijk voor een coachgesprek:

– Op locatie 

Op een plek die voor jou goed uitkomt en waar jij je het meest op je gemak voelt. Bijvoorbeeld bij jou thuis, op kantoor of ergens in de buurt. 

Let op: hiervoor geldt een bijkomende reiskostentoeslag, op aanvraag.

– Online

Online sessies vinden plaats via Zoom. Dit kun je gewoon in je browser gebruiken en hoef je verder niets voor te downloaden. Zorg wel dat je een werkende microfoon en camera hebt. 

Ik stuur je de dag vóór de sessie de link van de online sessieruimte, waar je toegang toe krijgt zodra je op de link klikt. Dit werkt ook op je telefoon of tablet, maar zorg dan wel dat je hem ergens neer kunt zetten en je handen vrij hebt.

De enige vereiste voor online sessies is dat je een stabiele en snelle internetverbinding hebt. Dit kun je makkelijk even testen via www.speedtest.net. Minimale snelheden voor een goed gebruik zijn 10Mbps download en 3 Mbps upload.

– In Eethuys-Café De Generaal in Baarn.

Een fijn knus café aan de rand van de Baarnsche bossen, op steenworp afstand van treinstation Baarn. Onder het genot van een drankje (of tijdens de lunch) hebben we het coachgesprek.

– Tijdens een wandeling door de natuur (door het Baarnsche bos, ontmoeting bij Eethuys-Café De Generaal) of de Soester duinen.

Soms stroomt je creativiteit beter en kom je tot nieuwe inzichten als je beweegt. Zo krijg ik bijvoorbeeld zelf altijd de beste ideeën en inzichten terwijl ik door de natuur wandel en er met iemand over praat, dus wellicht dat dit voor jou ook de sleutel is! 

Natuurlijk! Als je ergens mee zit of vragen hebt mag je me gerust bellen, mailen of gewoon een (Whats)appje sturen, dat is het makkelijkst.

Ik maak coachingstrajecten op maat aan de hand van jouw specifieke behoeften en doelen. 

Als dit van toepassing is zal ik je hiervoor een aanbod doen aan het einde van een kennismakingsgesprek, waarin ik je ook het kostenplaatje zal vertellen. 

Voor de prijs van een losse sessie of een indicatie van een mogelijke investering van een traject kun je hier kijken.

Voor particulieren is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op je functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Een coach gaat minder diep in op emotionele problemen dan een psycholoog en laat het verleden meer voor wat het is. Bij coaching wordt vooral toekomstgericht gewerkt. Deze werkwijze biedt handvatten om oplossingsgericht en vooral concreet aan de slag te gaan met je vraag.

Elke sessie is heel persoonlijk, en daardoor altijd anders. Ik pas mijn werkwijze dan ook aan op wat ik het beste bij je vind passen en wat daardoor het meest effectief voor jou zou kunnen zijn. Het kan heel praktisch zijn als een overzicht maken en een concreet stappenplan inrichten op basis van prioriteit om je duidelijkheid en houvast te geven, of juist meer gericht op het in contact komen met je gevoel ergens over.

Methodes waarmee ik werk zijn onder andere de Methode Matheij, Neuro-Linguïstisch Programmeren, Positieve Psychologie en visualisatie technieken.

Eens een voorbeeld zien van hoe ik werk? Lees hier succesverhalen van anderen.

Je kunt hier makkelijk en snel direct een gratis eerste kennismakingsgesprek online inboeken in mijn agenda. Staat je gewenste datum of tijd er niet bij? Neem dan even contact met me op.

Boek een sessie altijd minimaal 48 uur van tevoren.

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden verzet. Bij annulering binnen 24 uur wordt de sessie alsnog in rekening gebracht.

Tussen de gesprekken door werk je met opdrachten en reflectieverslagen aan je coachdoel. De tijdsinvestering hangt af van de opdrachten die je proces kunnen ondersteunen en wordt altijd in overleg met je afgestemd.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen of heb je nog andere vragen of twijfels? 

Neem gerust even contact met me op.